Vad är Movingo? En guide till det smidiga pendlandet inom Stockholms län

Movingo är ett prisvärt, flexibelt och bekvämt pendlingsalternativ för invånare inom Stockholms län.Det är ett samarbete mellan SL (Storstockholms Lokaltrafik) och SJ (Svenska Järnvägarna), vilket gör det möjligt för resenärer att använda Movingo för att resa smidigt mellan pendelområden och pendeltågslinjer.

SJ Movingoär kort och gott ett medlemskap som ger dig obegränsat antal resor under valbara perioder. Du får tillgång till pendeltåg, regionaltåg, bussar och tunnelbanan i Stockholms län, vilket ger dig stor flexibilitet i ditt pendlingsval.

Hur fungerar Movingo?För att använda Movingo behöver du registrera ditt kort och ladda upp med reskassa. Detta kan göras via Movingos webbplats eller enkelt på plats genom en av de fristående biljettautomaterna. Du kan välja att ladda på med en engångskostnad eller välja periodladdning, beroende på ditt behov. Periodladdningar finns för en dag, 30 dagar, 90 dagar eller helår. Det finns även olika prisalternativ beroende på vilka zoner du reser inom.

Att resa med Movingo är enkelt:

  1. Ladda upp och registrera ditt Movingo-kort.
  2. Välj den period och zoner som passar dig bäst.
  3. Res smidigt och obegränsat inom dina valda zoner under den valda perioden.

Vilka fördelar har Movingo?

Prisvärt:Genom att använda Movingo får du tillgång till obegränsade resor inom ditt valda zon- och tidsintervall till ett förmånligt pris. Du kan spara pengar jämfört med att köpa enskilda biljetter för varje resa.

Flexibilitet:Med Movingo kan du resa både med SL:s och SJ:s transportsystem inom Stockholms län. Du behöver inte oroa dig för att köpa separata biljetter när du byter färdmedel mellan pendeltåg, regionaltåg, buss eller tunnelbana.

Enkelt och bekvämt:Movingo gör pendlingsresande smidigare och mer bekvämt. Du behöver inte längre stå i kö för att köpa biljetter vid varje resa utan kan istället använda ditt förbetalda Movingo-kort och bekvämt gå ombord på dina valda transporter.

Sammanfattning:

Movingo är ett prisvärt, bekvämt och flexibelt sätt att pendla inom Stockholms län. Genom att registrera och ladda upp ditt Movingo-kort kan du resa obegränsat inom dina valda zoner och tidsintervall. Det är ett perfekt alternativ för pendlare som vill ha en enkel och smidig pendlingslösning utan krångel med separata biljetter för varje resa.

Prova Movingo idag och förenkla ditt pendlingsliv i Stockholms län!

Ofte stillede spørgsmål

Vad är Movingo?

Movingo är ett resekort som används för kollektivtrafik i Stockholms län.

Vad betyder “SJ Movingo”?

“SJ Movingo” är ett samarbete mellan SJ och SL där man kan köpa ett resekort som gäller både på tåg och lokaltrafik.

Kan jag använda Movingo på tunnelbanan?

Ja, Movingo kan användas på tunnelbanan i Stockholm.

Hur laddar jag mitt Movingo-kort?

Du kan ladda ditt Movingo-kort genom att besöka en Movingo-försäljningsställe eller genom att ladda det via internet eller en mobilapplikation.

Vad kostar ett Movingo-kort?

Priset för ett Movingo-kort varierar beroende på period och åldersgrupp. Det bästa är att kolla på SL:s webbsida för att få exakta priser.

Kan Movingo användas på regionbussar?

Ja, Movingo kan användas på regionbussar i Stockholms län.

Kan jag använda Movingo på pendeltågen?

Ja, Movingo kan användas som betalningsmedel på pendeltågen i Stockholms län.

Går det att ladda Movingo-kortet med periodkort?

Ja, du kan ladda Movingo-kortet med ett periodkort som ger dig obegränsad resa under en angiven tidsperiod.

Finns det rabatter för studenter med Movingo-kort?

Ja, det finns speciella rabatter för studenter som har Movingo-kort.

Kan jag använda Movingo-kortet i hela Stockholms län?

Ja, Movingo-kortet kan användas som betalmedel i hela Stockholms län, inklusive tunnelbana, pendeltåg, spårvagn och buss.

Artiklen Vad är Movingo? En guide till det smidiga pendlandet inom Stockholms län har i gennemsnit fået 4.8 stjerner baseret på 22 anmeldelser